Woning verhuren Amsterdam

Het verhuren van een woning in Amsterdam is een specialisme op zich. De verhuur-professionals van Eday Housing Service beschikken over een gedegen kennis van de Amsterdamse woningmarkt, en ons kantoor heeft door de jaren heen een goede reputatie opgebouwd als het gaat om woning verhuren Amsterdam. Door onze unieke werkwijze en een goede relatie met zowel huiseigenaren, collega makelaars en expats zijn wij een solide partner voor diegenen die hun woning in Amsterdam willen verhuren.

Woning verhuren Amsterdam

Uw woning verhuren in Amsterdam

In de afgelopen 10 jaar heeft Eday woonruimte verzorgd voor een groot aantal in Amsterdam gevestigde bedrijven zoals: PriceWaterhouseCooper, ABN, Philips, Garantibank, Nike, IBM, TomTom, Optiver, ING, TaTa, Deloitte, Adidas en vele anderen.

Ook kunnen we de inmiddels 62 aangesloten verhuurmakelaars als klanten rekenen. Door onze unieke relatie met al deze kantoren is de doorloop bij Eday sneller dan gemiddeld.

Woning aanmelden voor verhuur

 

En dat is weer goed nieuws voor de bij ons aangesloten huiseigenaren die hun woning verhuren in Amsterdam. Eday Housing Service beschikt ook over een grote groep van terugkerende huiseigenaren. Dit is een goede indicatie dat de zorg en toewijding die wij aan elke account schenken resultaat heeft. Als u van plan bent om uw woning te verhuren in Amsterdam, bekijkt u dan ook eens de reacties op ons meest recente klant tevredenheidsonderzoek.

Ook in Amsterdam uw woning verhuren?

Maak dan gebruik van de diensten van Eday Housing Service.  Wij voeren geheel vrijblijvend een intakegesprek, en adviseren u omtrent wet- en regelgeving inzake de verhuur van de woning in Amsterdam. En aangezien alle processen bij ons zijn gestandaardiseerd, en we een gedegen bedrijfsvoering hanteren, is Eday Housing Service bij uitstek de aangewezen partner als het gaat om woning verhuren Amsterdam.