Woning verhuren aan expats

Amsterdam is een populaire stad onder expats. Er bevindt zich een grote expat gemeenschap en het aantal multinationals in de stad zorgt voor een constante toestroom van nieuwe expats. Deze vaak hoogopgeleide en internationaal georiƫnteerde werknemers zoeken in de meeste gevallen een tijdelijke woning. Het gaat daarbij om huurcontracten van 1, 2 en soms 3 jaar. Eday Housing Service bedient de expat markt reeds 12 jaar, en wij hebben hiermee een hoop relevante kennis opgedaan die onmisbaar is bij de verhuur van woningen aan expats.

woning verhuren aan expatsWaarom je woning verhuren aan expats?

Naast het feit dat expats over het algemeen verantwoordelijk en hoogopgeleide mensen zijn, is het voor een huiseigenaar prettig om van tevoren te weten hoe lang iemand blijft. Je kunt dan immers zelf ook plannen maken die aansluiten op de wensen van de expat die de woning huurt. Aangezien de expats ook weten dat er vanuit Eday wordt gecommuniceerd met de afdeling personeelszaken binnen de onderneming waar hij of zij werkt, is over het algemeen het betaalgedrag van de expat uitstekend te noemen.

Woning aanmelden voor verhuur

 

Mag iedereen zijn woning verhuren aan expats?

De verhuur van een woning aan expats is aan een aantal voorwaarden gebonden. Zo dient de woning eigendom te zijn, dient men toestemming te hebben van zowel de VVE als de kredietverstrekker, en moet de woning geliberaliseerd zijn, wat inhoudt dat deze bij een toets aan het puntensysteem van de overheid meer dan 142 punten dient te hebben. Als aan alle voorwaarden is voldaan, dan kunt u met een gerust hart uw woning verhuren aan expats door ons kantoor in te schakelen. Onze unieke werkwijze ( met een netwerk van meer dan 60 aangesloten verhuurmakelaars ) alsmede het feit dat alle processen die komen kijken bij het verhuren van een woning aan expats zijn gestandaardiseerd. Dit resulteert is een solide en gedegen bedrijfsvoering waar zowel de huiseigenaar als de expats die de woning wil huren gebaat zijn.

Wilt u ook uw woning verhuren aan expats? Neem dan vrijblijvend contact op voor een informatiegesprek, of klik op de knop om uw woning aan te melden voor verhuur. Je woning verhuren aan expats, dat doe je eenvoudig via Eday Housing Service.