Woning verhuren aan bedrijf

Vanuit ons kantoor in het hartje van Amstelveen, treden wij reeds 16 jaar op namens huiseigenaren die hun woning tijdelijk aan expats en bedrijven willen verhuren. Onze medewerkers gaan elke dag weer tot het uiterste om vraag en aanbod op een zo goed mogelijke manier bij elkaar te brengen.

De vele huiseigenaren waar wij inmiddels succesvol hun woning voor verhuren aan een bedrijf, tonen hun tevredenheid op de pagina gebruikerservaringen. Wij zijn trots op de goede reputatie die wij bij zowel expats en bedrijven, alsmede bij huiseigenaren hebben opgebouwd, en we nodigen u van harte uit zich ook bij ons aan te melden voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek over het woning verhuren aan bedrijf!

smalldeskWoning verhuren aan bedrijf

Het verhuren van een woning aan een bedrijf is een vakgebied waarvoor een gedegen kennis van de Amsterdamse woningmarkt benodigd is.

Er zijn immers een hoop voorwaarden waaraan u als verhuurder/huiseigenaar dient te voldoen, en een flink aantal regels van de gemeente en overheid die van toepassing zijn.

Daarom is het werken met een partner die over alle kennis van de woningmarkt beschikt van groot belang.

Woning aanmelden voor verhuur

 

Uw woning verhuren aan een bedrijf? Eday Housing Service is de specialist.

Eday Housing staat een persoonlijke aanpak voor als het gaat om woning verhuren bedrijf. Onze database met aangesloten bedrijven die in Amsterdam en omstreken zijn gevestigd biedt ons een continue toestroom van expats die tijdelijk te werk worden gesteld, en waarvoor representatieve woonruimte een van de eerste zaken is die zij moeten regelen voor hun komst naar Amsterdam.

Voor bedrijven voor wie wij al vaker hebben bemiddeld, zijn wij inmiddels het vaste aanspreekpunt voor de verhuur van woningen aan bedrijf. En de vertrouwensband die wij zorgvuldig hebben opgebouwd, met zowel de bedrijven als de verhuurders/huiseigenaren is ons grootste goed.

 

Woning verhuren aan bedrijven

Eday bemiddelt reeds jaren succesvol tussen huiseigenaren en zgn. expatriates en bedrijven, wat resulteert in vele tevreden klanten en een uitstekend trackrecord. Onze werkwijze behelst aan de ene kant het onderhouden van contacten met HR afdelingen van in (en om) Amsterdam gevestigde bedrijven, en aan de andere kant hebben wij ons eigen makelaars netwerk, waar wij de woningen die wij in de verhuur nemen doorplaatsen, wat ons een zeer uitgebreid afzetgebied oplevert.

Ook dient de huurovereenkomst zoveel mogelijk opgesteld te zijn naar de behoeften van u als huiseigenaar, en worden er soms stevige onderhandelingen gevoerd met bedrijven en potentiële huurders. Alhoewel Eday Housing Services namens u als huiseigenaar de onderhandelingen voert, werken we met korte lijntjes, en wordt elk voorstel of tegenvoorstel bij u als uiteindelijke beslissingnemer neergelegd. U bent dus te allen tijde degene die bepaalt op de woning aan de desbetreffende expat wordt verhuurd, en alhoewel wij een duidelijk en onderbouwd advies uitbrengen, blijft het een advies.

Unieke werkwijze woningen verhuren aan bedrijf

Eday heeft als makelaar verhuur Amsterdam een unieke werkwijze als het gaat om de verhuur van woningen aan expats. Aangezien wij onze courtage aan de huiseigenaar berekenen, zijn wij in staat om de woningen uit ons bestand tevens door te plaatsen naar ons zorgvuldig opgebouwde netwerk van collega makelaars. Uw woning belandt op deze manier in het bestand bij zo’n 35 makelaars in Amsterdam, wat resulteert in een hoge conversie, een snelle doorlooptijd, en tevreden verhuurders.

Bijna alle vergunninghoudende verhuurmakelaars zijn inmiddels bij ons aangesloten, en ontvangen wekelijks ons gehele aanbod per email en XML. Wij verwelkomen u graag als nieuwe klant, en uiteraard staat er altijd een kopje koffie klaar, indien u besluit langs te komen op ons kantoor aan de Patrimoniumlaan 2 te Amstelveen  Neemt u gerust even contact met ons op.