020 423 62 90
info@eday.nl

Listing Details

Op een van de meest aansprekende plekken op de gracht bevindt zich dit Rijksmonument uit 1715. Dit recent compleet gerenoveerde pand is gelegen op een van de meest centrale plekken van de grachtengordel, op steenworp afstand ligt het Amstelveld, de gezellige Utrechtsestraat en het Spiegelkwartier.
In het pand bevinden zich totaal 4 gerenoveerde appartementen.
Het recent gerenoveerde appartement op de 3de/4de verdieping zal beschikbaar komen per 1 november 2019. Het beschikt over 2 woonlagen met woonkamer, open keuken, totaal 3 slaapkamers, 2 badkamers en grote vide.

Indeling

Het appartement is te bereiken per trap of lift.
Op de eerste woonlaag vindt je een woonkamer met open (geheel nieuwe) keuken, openhaard, kastruimte, twee slaapkamers, badkamer, garderobe en een aparte gasten toilet. Er ligt parket op de vloer.
De twee slaapkamers op de eerste woonlaag zijn rustig gelegen aan de achterzijde van het pand waardoor je vanuit de woonkamer aan de voorkant een prachtig uitzicht hebt over de gracht.
In de woonkamer bevindt zich een trap naar de vierde verdieping. Op deze verdieping vindt u een extra grote ruime vide boven de woonkamer in de nok van het pand. Hier zou u nog een mooie zitkamer, televisiekamer of werkkamer kunnen creëren. Er ligt parket op de vloer.
Op deze verdieping bevindt zich aansluitend een balkon, extra ruime slaapkamer, badkamer, en een washok met extra wasbak.
Alle appartementen in het pand hebben beschikking tot de gedeelde tuin aan de achterzijde van het pand. Er is nog een berging in het souterrain.
In de advertentie vindt u een aantal sfeer foto’s van het recent gerenoveerde appartement op de tweede verdieping. Hierdoor krijgt u een indicatie over de stijl van het appartement op de 3de /4de verdieping.

Kenmerken:
– Monumentaal pand
– Zeer recent gerenoveerd
– 155 m2 woonoppervlak
– Uitmuntende staat
– 3 slaapkamers
– 2 badkamers
– Open keuken
– Het appartement wordt gestoffeerd opgeleverd.

Map / street view

Keizersgracht
Amsterdam
The Netherlands Street View
Available from:   Available now
City area:   Amsterdam Centre
Bedrooms:   3
Size:   155 m2
Monthly rent:   €4.700,- (excl. utilities)
Interior:   Furnished
Short description:

Op een van de meest aansprekende plekken op de gracht bevindt zich dit Rijksmonument uit 1715. Dit recent compleet gerenoveerde pand is gelegen op een van de meest centrale plekken van de grachtengordel, op steenworp afstand ligt het Amstelveld, de gezellige Utrechtsestraat en het Spiegelkwartier. In het pand bevinden zich totaal 4 gerenoveerde appartementen. Het […]

Contact us to view this property

 

cforms contact form by delicious:days