020 423 62 90
info@eday.nl

Listing Details

Het appartement is nog in renovatie en zal per half december/januari opgeleverd worden. Per week worden er voortgang foto’s geüpload.

Op een unieke locatie in het hart van Amsterdam centrum tegenover het Nationale Opera & Ballet theater bevindt zich dit prachtige 3 / 4 slaapkamer appartement.

Dit appartement bevindt zich op de eerste verdieping met zeer hoge raampartijen waardoor het beschikt over een prachtig uitzicht over de Amstel.

Op de eerste verdieping bevindt zich aan de voorzijde een ruime woonkamer met een open keuken met kook eiland. In het woon/zit gedeelte beschikt het appartement over een inbouw Dimplex Opti Virtual Double super kachel.

Aan de achterzijde van de eerste verdieping bevindt zich een ruime slaapkamer met entree tot het dakterras en een aparte ruimte om bijvoorbeeld een inloopkast te creëren. Uiteraard is er ook een badkamer en gasten toilet aanwezig.

Via de ronde trap naar het souterrain bevinden zich nog twee slaapkamers, een ruimte badkamer met bad, dubbele wastafel en bidet. En een kleinere badkamer met douche.

Ook is er een wasruimte aanwezig waar een wasmachine en droger wordt geplaatst.

Omgeving:
De locatie is optimaal bereikbaar per openbaar vervoer, de metrohalte Waterlooplein ligt om de hoek. In de directe nabijheid is het volop genieten met alle geneugten van dien. Binnen 5 minuten staat u in “De Hermitage” om te genieten van de kunstschatten uit het verleden. De diverse restaurants en bijzondere winkels van de’ Utrechtsestraat” en de gezellige terrassen van het “Rembrandtplein”, bevinden zich op nog geen 5 minuten loopafstand van uw appartement.

Map / street view

Amstel
Amsterdam
The Netherlands Street View
Available from:   Available now
City area:   Amsterdam Centre
Bedrooms:   4
Size:   165 m2
Monthly rent:   €5.000,- (excl. utilities)
Interior:   Furnished
Short description:

Het appartement is nog in renovatie en zal per half december/januari opgeleverd worden. Per week worden er voortgang foto’s geüpload. Op een unieke locatie in het hart van Amsterdam centrum tegenover het Nationale Opera & Ballet theater bevindt zich dit prachtige 3 / 4 slaapkamer appartement. Dit appartement bevindt zich op de eerste verdieping met […]

Contact us to view this property

 

cforms contact form by delicious:days